Membrii trupei „Lala Band” i-au îndemnat pe fanii lor gălăţeni să iubească viaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Posterul trupei "Lala Band"
Posterul trupei "Lala Band"

Le-au spus că, între droguri şi artă, ei, atât de admiraţii actori din serialul „Pariu cu viaţa" şi cântăreţi din „Lala Band", au ales arta şi viaţa. Aşa cum sugerează şi titulatura turneului lor: „Like Life"

Adolescenţii gălăţeni au avut ocazia să-i vadă pe scenă, chiar la ei în oraş, şi să-i asculte live, pe artiştii de vârsta lor din trupa „Lala Band" într-un mega show care s-a prelungit până târziu, aproape de miezul nopţii, pe stadionul Siderurgistul.

Popularitatea personajelor din serialul de televiziune „Pariu cu viaţa" a avut o evoluţie fulminantă, care a făcut de-a dreptul naturală realizarea proiectului muzical „Lala Band", astăzi deja un adevărat fenomen.

În septembrie 2011, membrii trupei debutau ca actori, iar la ora actuală, sunt şi vedete ale scenei muzicale.

Mii de fani, pentru care frumoşii adolescenţi reprezintă deja modele, îi admiră şi îi imită, şi de aceea mesajul pe care La-La Band îl transmite în cadrul acestui turneu intitulat sugestiv „Like Life" are mari şanse de a fi ascultat şi urmat.

De altfel acesta este şi motivul parteneriatului trupei „Lala Band" cu Centrul Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului (CIADO) şi cu Agenţia Naţională Antidrog (ANA).

Carismaticii adolescenţi din La-La Band şi „Pariu cu viaţa" au ales viaţa şi speră ca în turneul "Like Life" să-i convigă pe cât mai mulţi dintre cei de vârsta lor, tentaţi de droguri, că n-au făcut alegerea corectă.

„Proiectul în care Lala Band colaborează cu CIADO şi ANA se numeşte sugestiv <Artă contra drog> şi face parte dintr-o suită de proiecte prin care încercăm să-i îndreptăm pe tineri către artă, către sport, pentru a-i îndepărta de atât de periculoasa tentaţie a drogurilor. Este extrem de important să realizăm asemenea acţiuni, în condiţiile în care, într-un singur an, consumul de droguri injectabile în rândul studenţilor români s-a dublat", a afirmat Angela Mihaela Ene, şeful Serviciului Regional Antidrog Galaţi.

Se mai cuvine menţionat că în deschiderea concertului, academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici, le-a transmis tinerilor spectatori un mesaj împotriva drogurilor.

Şi alegerea domniei sale ca mesager a fost una inspirată pentru că, la venerabila vârstă de 89 de ani, se bucură de una dintre cele mai sclipitoare şi mai limpezi minţi din această ţară. O minte care n-a fost niciodată otrăvită pentru a evada din realitate.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite