Mașini vandalizate în Galați. Au fost stropite cu vopsea neagră, iar anvelopele le-au fost tăiate. Poliția îi caută pe autori FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi minori au distrus anvelopele de la 11 mașini parcate pe o stradă din Galați și le-au stropit cu vopsea neagră. Tot ei au vandalizat alte mașini parcate în apropiere. Polițiștii îi caută pe făptași. 

Mașină stropită cu vopsea neagră FOTO: IPJ Galați
Mașină stropită cu vopsea neagră FOTO: IPJ Galați

Potrivit IPJ Galați, sâmbătă, 2 decembrie 2023, în jurul orei 9.30, un echipaj de poliție din cadrul Secția 3 Poliție Galați, a constatat că pe strada Oltului, în tronsonul de drum cuprins între strada Doctor Petru Groza și strada Barboși, 11 autoturisme parcate pe ambele sensuri de mers prezintă distrugeri.

O parte dintre mașini aveau anvelopele distruse prin înțepare, iar elementele de caroserie au fost stropite cu vopsea de culoare neagră.

Mașină vandalizată într-o parcare din Galați FOTO: Poliția Galați
Mașină vandalizată într-o parcare din Galați FOTO: Poliția Galați

După cercetările efectuate, polițiști au stabilit că în cursul nopții, „două persoane necunoscute de sex masculin, posibil minori, ar fi încercat portierele mai multor autoturisme, recurgând ulterior la actele de vandalism”.

„De asemenea, s-a stabilit faptul că cele două persoane ar fi vandalizat și alte autoturisme parcate în proximitatea străzii Oltului, urmând a se stabilit cu exactitate numărul acestora, precum și prejudiciul cauzat. A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de distrugere, iar polițiștii desfășoară activități, în vederea identificării celor două persoane și luarea măsurilor legale care se impun”, a anunțat Poliția Galați.

Mașină de Poliție, la cercetare în trafic FOTO: Arhivă Adevărul
Mașină de Poliție, la cercetare în trafic FOTO: Arhivă Adevărul

Patru huligani s-au luat la bătaie într-o casă de amanet din Galați

Patru bărbați s-au luat la bătaie pe 29 noiembrie 2023, într-o casă de amanet din Galați. Încăierarea a continuat în stradă, iar unul dintre ei a scos un cuțit. Cei patru huligani s-au ales cu dosar penal.

Polițiștii au fost sesizați telefonic, prin apel la 112, cu privire la faptul că pe bulevardul Siderurgiștilor, din municipiul Galați, în fața unei case de amanet are loc o agresiune fizică între patru bărbați.

Ajunși la fața locului, polițiștii au aflat că a avut loc un conflict spontan între doi tineri, cu vârstele de 21, respectiv 20 de ani, ambii din municipiul Galați, în timp ce se aflau în incinta casei de amanet. În timpul conflictului cei doi ar fi început să-și adreseze cuvinte și expresii vulgare și apoi să se agreseze fizic.

„Conflictul dintre aceștia a continuat în stradă, iar tânărul, de 21 de ani, ar fi folosit și un cuțit pe care l-ar fi avut asupra sa, fără însă a-l răni pe celălalt tânăr. Alți doi tineri, cu vârstele de 18, respectiv 24 de ani, tot din municipiul Galați care îl însoțeau pe cel de 21 de ani, au sărit în apărarea acestuia”, a transmis Poliția Galați.

Polițiștii i-au identificat pe toți cei implicați în acest conflict, iar trei dintre aceștia, care au fost depistați în zona unde a avut loc conflictul au fost conduși la sediul secției de poliție. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite