Mărţişoare, poezii şi flori pentru bătrânii de la un centru de îngrijire a persoanelor vârstnice din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Valentin Trufaşu
Foto: Valentin Trufaşu

Copiii de la fundaţia ”Familia” le-au bucurat astăzi sufletele celor câteva zeci de persoane de vârsta a treia care sunt îngrijite în cadrul Căminului pentru Persoane Vârstnice ”Ştefan cel Mare şi Sfânt” din Galaţi.

Bătrânii care primesc asistenţă socială şi medicală la Căminul pentru Persoane Vârstnice ”Ştefan cel Mare şi Sfânt” din Galaţi au avut parte astăzi, 5 martie, de o surpriză plăcută.

Micuţii de la fundaţia ”Familia” din Galaţi au pus în scenă un mic program artistic, recitând poezii şi mici scenete de teatru, iar la final le-au dăruit flori şi mărţişoare concepute şi realizate chiar de ei.

Copiii au, la rândul lor, o situaţie socială şi familială delicată, provenind din familii dezorganizate sau care se confruntă cu mari dificultăţi financiare.

”Este o acţiune prin care am vrut să le reamintim că ei sunt bunicii noştri şi nu i-am uitat. Cred că astfel de gesturi ne ajută să ne redescoperim pe noi înşine şi să oferim o mică bucurie şi un zâmbet pe feţele celor care ne-au crescut şi care acum la bătrâneţe au, la rândul lor, nevoie de noi”, ne-a declarat Mariana Robea, directorul fundaţiei ”Familia”.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite