Mare concurs, mare! Adevărul scoate talentul de pictori din copiii gălăţenilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până pe 17 decembrie, copiii din Galaţi sunt aşteptaţi la Librăria Adevărul, din strada Brailei colţ cu Regiment 11 Siret, pentru a participa la concursul „Desenează-l pe Moş Crăciun". Premiile sunt cu-adevărat încântătoare: cărţi, jucării şi DVD-uri.

Concursul presupune ca micuţii, singuri sau cu ajutorul părinţilor, să-l deseneze pe Moş Crăciun şi să aducă desenul la Librăria Adevărul până cel mai târziu în data de 16 decembrie. Aici, părinţii vor completa un talon cu datele copilului şi cu datele de contact ale celui care aduce desenul. La concurs pot participa copii cu vârste cuprinse între 4 şi 10 ani.

Trei mici artişti vor avea parte de premii magice. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi sambata, 17 decembrie, începand cu orele 16.00 de catre micuta vedeta Maria Craciun. Vor fi prezenti, de asemenea, un grup de colindatori de la Scoala Generala „Dimitrie Cantemir" si copiii participanti la concurs.
Premiile vor consta în:

Colecţia de cărţi „Aventura"
Colecţia de cărţi „Marile legende ale lumii"
Primul volum din colecţia „Poveşti din pădurea muzicală"
Colecţia de desene animate Scooby Doo (DVD)
Set creioane colorate
Set magneţi de frigider în formă de litere

Librăria Adevărul din Galati este deschisă zilnic între orele 9.00 şi 21.00 de luni până vineri şi între orele 9.00 şi 20.00 în zilele de sâmbătă şi duminică.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite