Mâine/Cutia Pandorei se va deschide la “Dramatic”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de teatru sunt aşteptaţi mâine seară, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Dramatic "Fani Tardini" Galaţi, pentru a viziona comedia „Cutia Pandorei", de Katalin Thuróczy.

Din distribuţie vor face parte Ioana Citta Baciu, Cosmin Panaite şi Petrică Păpuşă. Regia este semnată de Eugen Făt. Rolul lui Tanti Hilda este jucat de cunoscuta Ioana Citta Baciu.

Atât actorii protagonişti, cât şi regizorul, spun că tema piesei este una contemporană, cu care ne lovim la tot pasul, în special la programele de ştiri.
Cutia Pandorei este o dezvăluire fără menajamente a destinului unei familii măcinată de ideea unei moşteniri ascunse, pe care au căutat-o neîncetat, transmiţând această obsesie şi urmaşilor.

Căutarea le-a mutilat sufletele, condamnându-i la o existenţă angoasată, izvorâtă din duşmănii fratricide insurmontabile, crimă şi atacuri în miez de noapte. [...]. Este vorba despre de-acum tradiţionalele crime între fraţi, dar şi depre amintirile care apar din trecut sub diverse forme.

Preţ bilete: adulţi - 18, 90 lei, elevi, studenţi, pensionari -10 lei, pentru grupuri organizate de elevi, studenţi, pensionari (minim 40 persoane) - 8,40 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite