Lumina primei zile de Paşte a scos la iveală mizeria de la ghenele de gunoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
mizerie la ghenele de gunoi

Angajaţii Serviciului Public Ecosal nu au mai curăţat pubelele de vineri seara, multe dintre acestea transformându-se în adevărate focare de infecţie. Mai mult, căldura din aceste zile a făcut ca în multe zone mirosul să fie insuportabil.

Susţinem cu toată tăria ca oamenii să beneficieze de zilele libere acordate de Guvern, mai ales că le-au recuperat în avans, dar ca să laşi trei zile un oraş întreg fără serviciu de salubrizare este parcă prea mult. Acest lucru se întâmplă însă de fiecare dată în preajma marilor sărbători religioase şi scoate la iveală o organizare proastă în interiorul Serviciului Public Ecosal Galaţi. Puteau să asigure cu o mână de oameni şi cu câteva utilaje un fel de permanenţă astfel încât ghenele de gunoi să nu se umple până la refuz. S-a demonstrat că se poate la alte servicii care asigură permanenţa (Poliţie, ISU, Spitale sau Muzee) şi nimeni nu credem că a ieşit în pagubă. 

Reaminitim că noul primar al Galaţiului, Marius Stan, a înlocuit acum câteva luni vechea conducere a Serviciului Ecosal pe motiv de management defectuos. Se pare însă că nici noul management nu este foarte productiv, pentru că nu a reuşit încă să rezolve această sincopă care apare de fiecare dată în preajma Paştelui şi a Crăciunului. Probabil că la iarnă, vor da vina pe nămeţi şi pe ger!

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite