Locuitorii din centrul oraşului, fără apă potabilă în noaptea de luni spre marţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oprirea apei, cauzată repararea unei conducte magistrale care a fost avariată de un branşament ilegal la reţeaua publică.

Imobilele din centrul oraşului Galaţi vor rămâne fără apă potabilă în noaptea de luni spre marţi (11/12 mai 2015). De la ora 0,00 la ora 3,00, SC Apă Canal va întererupe furnizarea apei către consumatorii din zona străzii Nicolae Bălcescu, tronsonul cuprins între strada Eroilor şi strada Dornei. Motivul restricţiei este acela că în zonă urmează să se facă reparaţii la o conductă de apă distrusă de o persoană care s-a branşat ilegal la reţeaua publică.

Angajaţii SC Apă Canal au descoperit problema pe 11 mai, în urma unor investigaţii făcute ca efect al numeroaselor reclamaţii cum că în zona centrală a oraşului presiunea apei reci este scăzută. Avaria este pe conducta magistrală de apă (cu diametrul de 500 mm) din strada Nicolae Bălcescu colţ cu strada Eroilor.

„Se va sista complet alimentarea cu apă a consumatorilor din strada Nicolae Bălcescu (tronson  strada Eroilor - strada Dornei). Se va furniza apă cu presiune redusă în cartierele Centru, Centru-Port, Cuza, Gării, Domnească (până în strada Basarabiei)”, informează biroul de presă al Apă Canal.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite