La Teatrul “Gulliver”, magia reînvie cu “Povestea de Crăciun”. Copiii vor afla povestea naşterii pruncului Iisus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scenă din spectacolul ”Poveste de Crăciun” Foto: Teatrul Gulliver
Scenă din spectacolul ”Poveste de Crăciun” Foto: Teatrul Gulliver

Sărbătorile de iarnă ne aduc întotdeauna mai aproape de magia poveştilor, de copilărie şi de lucrurile şi oamenii dragi sufletului nostru. La Teatrul “Gulliver”, toţi spectatorii vor păşi în aceasta duminică, de la ora 10.30, în atmosfera de Crăciun, cu magi, pulbere de stele, brazi şi îngeri,.

Acum e timpul pentru a redescoperi povestea naşterii pruncului Iisus, e vremea pentru a retrăi fascinaţia aparte a acelei seri sfinte, când poţi să priveşti  cu inima deschisă şi sufletul plin către pe cer, să vezi norii, aceşti hoinari prieteni ai vânturilor, cum desenează şi desfac în lumina lunii povestea magică a lumii.

Naşterea Domnului a fost prezentatã de nenumărate ori, însă de fiecare datã, oferă acelaşi farmec. „Povestea de Crăciun" întoarce paginile cãrţii cu graţie, la frontiera dintre două lumi, aducând pe scenã personaje angelice, care ridică cu delicateţe voalul istoriei, Istoria cea adevarată, cea învăţată, cea visată...Cea luminată! Luminată de credinţa şi iubirea din sufletele noastre.

Noaptea Sfântã, în viziunea regizorului Daniel Drăgulescu, este noaptea în care o steluţă a luminat un drum, un brăduleţ a indicat cărarea, mai mulţi îngeraşi au stat de strajă în ceruri, iar Dumnezeu ne-a dăruit cel dintâi cadou de Crăciun - Fiul său, şi prin El, iubirea şi lumina Sa.

Spectacolul de la Teatrul “Gulliver” surprinde şi oferă, astfel, tuturor celor prezenţi o adevărată rază de sublim şi magie, în ton cu sezonul plin de fascinaţie şi cu spiritul unic al sărbătorilor. Cei care însufleţesc mesajul sfânt al poveştii sunt actorii: Ionuţ Negrişanu. Adina Ariton, Gina Geru, Mara David, Eduard Şişu.

Pentru că de Crăciun fiecare merită să trăiască o poveste desăvârşită, Teatrul “Gulliver” îşi aşteaptă toţi spectatorii cu sufletul deschis şi inima plină de emoţie la “Povestea de Crăciun”. Biletele pentru spectacol se pot achiziţiona online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online.

poveste de craciun  spectacol de copii Galati 2

De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, cu 45 de minute înainte de începerea reprezentaţiei, în limita locurilor disponibile. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite