La Galaţi, ca în Evul Mediu. Zeci de persoane înarmate cu bâte, săbii şi sticle incendiare au fost oprite de poliţişti înainte de o răfuială sângeroasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Aproximativ 20 de persoane s-au fugărit reciproc pe o stradă din Galaţi, combatanţii fiind înarmaţi cu arme albe şi sticle incendiare. Poliţia încearcă să afle acum de la ce a pornit conflictul.

Mai mulţi gălăţeni au fost martorii unor scene ireale în cartierul Micro 40 din Galaţi, în vecinătatea fostului cinematograf ”Flacăra”. Zeci de persoane înarmate cu săbii, bâte şi sticle incendiare s-au urmărit reciproc minute bune. În cele din urmă, poliţiştii, anunţaţi de scenele desprinse parcă din Vestul Sălbatic, au intervenit la faţa locului prin Serviciul de Acţiuni Speciale.

"În urma unor activităţi informativ-operative derulate de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Galaţi s-a reuşit neutralizarea unui grup format din mai multe persoane. O parte dintre ei au încercat să fugă de la faţa locului. Ulterior, au fost identificaţi şi conduşi la sediul poliţiei municipiului pentru a fi audiaţi. Constatările de la faţa locului ne-au condus la ipoteza că aceştia pregăteau comiterea unor fapte penale de natură gravă. Astfel, în momentul identificării acestora în autoturismele cu care aceştia se aflau pe o alee din municipiul Galaţi au fost depistate mai multe arme albe, iar lângă autoturisme câteva sticle incendiare. Autoturismele au fost ridicate pentru a fi efectuate cercetări, investigaţii criminalistice, iar în momentul de faţă cercetările continuă pentru stabilirea adevărului", a declarat comisarul Iulian Unguru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

În zonă sunt mai multe săli de jocuri şi este posibil ca lucrurile să fi degenerat după ce unul dintre combatanţi a pierdut o sumă mari de bani. Cele aproximativ 20 de persoane au fost duse la Poliţie pentru audieri, fiind cercetate în acest moment pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite