Iniţiativă de admirat şi de urmat. 275 de voluntari din Galaţi vor curăţa de gunoaie pădurea Gârboavele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Adevărul
Foto: Adevărul

Operaţiunea va avea loc sâmbătă, 17 octombrie 2015 şi este organizată de  Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret în cooperare cu Inspectoratul de Jandarmi, Liga şi Casa de Cultură a Studenţilor, asociaţiile Mecanturist şi „Grigore Alexandru Ghica”, Liceul cu Program Sportiv, Şcoala Gimnazială nr. 16 şi  Colegiul Economic.

În perioada 17-24 octombrie 2015, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Galaţi, în colaborare cu Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Galaţi, organizează proiectul „Zilele Voluntariatului” , acţiune care are ca scop creşterea gradului de implicare a tinerilor în activităţi de voluntariat.

În acest sens, 275 de voluntari vor lua parte la o activitate de ecologizare în Pădurea Garboavele, sâmbătă, 17 octombrie 2015, începând cu ora 10.00.

DJST Galaţi va asigura transportul participanţilor în Pădurea Gârboavele, mănuşile şi sacii menajeri necesari desfăşurarii ecologizării zonei şi o binemeritată masă de prânz.

Voluntarii care vor lua parte la acest proiect de ecologizare fac parte din următoarele instituţii sau asociaţii: Liga Studenţilor din cadrul Universităţii “Dunărea de Jos”, Casa de Cultură a Studenţilor Galaţi, Asociaţia Mecanturist, Asociaţia fără scop patrimonial "Grigore Alexandru Ghica" - filiala Galaţi, Liceul cu Program Sportiv Galaţi, Şcoala Gimnazială nr. 16 Galaţi şi  Colegiul Economic Galaţi.
 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite