Inginerul care şi-a ucis concubina cu sabia a fost arestat pentru de 30 de zile. Omul a recunoscut crima

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhiva Adevărul
FOTO Arhiva Adevărul

Bărbatul în vârstă de 63 de ani a declarat în faţa procurorilor că a avut un moment în care şi-a pierdut cumpătul din cauza agresivităţii, pe fond de beţie, a victimei. Inginerul agronom trăia în concubinaj cu femeia pe care a ucis-o. Aveau împreună o fetiţă de şase ani.

Inginerul agronom în vârstă de 63 ani care şi-a ucis, vineri seară, concubina de 49 ani cu mai multe lovituri de sabie a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, a declarat procurorul Oana Hâncu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Magistraţii Tribunalului Galaţi au emis mandatul de arestare preventivă la cererea procurorilor de pe lângă Tribunalul Galaţi, motivul fiind acela că agresorul ar putea prezenta pericol social pe fondul stresului la care a fost supus de derularea faptelor.

Vă reamintim că o femeie, de 49 ani, din comuna gălăţeană Matca, a fost ucisă vineri seară de către concubinul ei, de 63 ani, cu mai multe lovituri date cu o sabie artizanală. 

Vecinii au povestit anchetatorilor că între cei doi existau conflicte mai vechi, pe fondul faptului că femeia obişnuia să consume cantităţi mari de alcool. Oamenii au mai spus că omorul s-a produs foarte rapid, motiv pentru care nimeni nu a mai apucat să intervină.

După comiterea crimei bărbatul şi-a recunoscut fapta, afirmând că a reacţionat instinctiv, pe fondul agresivităţii ieşite din comun a concubinei lui. Suspectul a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de omor.

„Pe fondul unei stări conflictuale anterioare, victima în vârstă de 49 de ani a fost lovită peste corp de mai multe ori cu o sabie artizanală de tip macetă de către concubinul său în vârstă de 63 de ani. Faţă de inculpat a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat în faţa instanţei în vederea arestării preventive”, a declarat, sâmbătă dimineaţa, Oana Hâncu.

Cei doi au împreună o fetiţă de şase ani, care deocamdată este în grija unor rude. Deoarece mama copilului a decedat, iar tatăl este în arest, Protecţia Copilului va declanşa procedurile pentru preluarea în custodie a minorei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite