Ingeniozitate fără limită: planşeul unui autoturism, „dublat” cu ţigări de contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier împreună cu inspectorii vamali au descoperit, ascunse şi nedeclarate, aproximativ 7.000 de ţigarete într-un locaş special amenajat în autoturismul condus de un bărbat cu dublă cetăţenie.

Astăzi, în jurul orei 09.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, pentru a intra în ţară, un bărbat cu dublă cetăţenie română şi R. Moldova în vârstă de 37 de ani, conducând un autoturism marca Honda.

Poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului după ce au văzut o uşoară stare de nelinişte pe chipul bărbatului.

În urma efectuării controlului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate într-un locaş special amenajat în planşeul pedalier al autoturismului, 6.980 de ţigarete marca Ashima.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare totală de 3.106 lei, şi a autoturismului, în valoare de 6.750 lei, în vederea confiscării, iar cetăţeanul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite