Inconştienţa unui adolescent: a furat o maşină şi s-a plimbat pe străzile din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Adolescentul este cercetat pentru furt în scop de folosinţă şi conducere a unui vehicul fără permis. Acesta a profitat de faptul că portierele unui autoturism, parcat pe strada Brăilei, din Galaţi, erau neasigurate şi găsind cheia de contact în cotiera dintre banchete, s-a urcat la volanul şi s-a plimbat prin oraş.

Miercuri, 8 aprilie, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au identificat un adolescent, de 17 ani, din municipiul Galaţi, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

”Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 15/16.03.2020, profitând de faptul că portierele unui autoturism, parcat pe strada Brăilei, din municipiul Galaţi, erau neasigurate şi găsind cheia de contact în cotiera dintre banchete, adolescentul s-ar fi urcat la volanul acestuia şi l-ar fi condus prin oraş, abandonându-l câteva ore mai târziu, pe o stradă din cartierul Mazepa”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Minorul a fost depistat, în cursul zilei de ieri, a fost condus la sediul poliţiei şi reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi cu propunerea luării unei măsuri preventive. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a minorului.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite