Brăilean prins cu căruţa plină cu lemne furate. Poliţiştii l-au amendat şi pentru încălcarea măsurii privind restricţionarea circulaţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 37 de ani este cercetat pentu furt după ce oamenii legii l-a surprins în timp ce transporta cu un atelaj mai multe trunchiuri de copaci, specia frasin, tăiate ilegal din pădurea Basca.

Marţi, 7 aprilie, poliţiştii din cadrul postului de Poliţie comunal Vădeni au fost sesizaţi de către un reprezentant al Ocolului Silvic Brăila cu privire la faptul că un bărbat sustrage  material lemnos din pădurea Basca, situată în zona digului, între DN 22 B şi fluviul Dunărea.

”Ajunşi imediat la faţa locului, poliţiştii l-au depistat, în flagrant, pe un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Brăila, în timp ce transporta trunchiurile de copaci, specia frasin, cu un atelaj hipo. Prejudiciul în cauză a fost recuperat, iar în cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

De asemenea, bărbatul a fost şi sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei, conform prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3/2020, pentru nerespectarea măsurii privind restricţionarea circulaţiei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite