Incident grav la Galaţi. Poliţist ajuns la spital după ce a fost rănit de mai multe obiecte aruncate intenţionat spre acesta de la ferestrele unui bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Funcţionarilor „Meridian”
sursa: Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Funcţionarilor „Meridian”

Incident grav la Galaţi. Un poliţist local a ajuns la spital după ce a fost lovit în cap cu un obiect aruncat de la geamul unui bloc din oraşul Galaţi, anunţă Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Funcţionarilor Meridian. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de ultraj.

Scandalul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, 6-7 mai. Poliţia Locală Galaţi a fost sesizată prin dispecerat cu privire la tulburarea ordinii şi liniştii publice. Agenţii trimişi în misiune au fost atacaţi cu obiecte aruncate de la geamurile blocurilor din zonă, iar un poliţist a fost lovit la cap.

„A fost necesară intervenţia echipei în vederea conducerii şi identificării acestora la sediul Poliţiei Locale. În acel moment s-a declanşat de către locatarii blocului respectiv o ,,canonada" în urmă căreia au fost aruncate de la geamurile imobilului, de către ocupanţii acestuia, mai multe obiecte şi părţi de mobilier. Drept urmare un poliţist local a fost lovit la cap de un asemenea ,<proiectil> suferind mai multe leziuni majore ce au declanşat o hemoragie masivă”, au anunţat sindicaliştii de la Meridian. 

S-a cerut intervenţia unor echipe suplimentare de la Poliţia Locală şi de la Poliţia Română. Ulterior, cele trei persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Române în vederea efectuării cercetărilor necesare.

 „Menţionăm că, în urmă informaţiilor obţinute până în prezent, persoanele respective sunt în stare de libertate fără să se ia nicio măsură împotriva lor.  În ceea ce priveşte situaţia colegului nostru de la Poliţia Locală Galaţi acesta a fost supus mai multor proceduri şi analize (inclusiv tomografie) şi se află în continuare sub observaţie, deşi a fost externat. Ne exprimăm speranţa că organele statului să îşi facă datoria în această situaţie iar poliţistul local să beneficieze de tot sprijinul  instituţiei şi al autorităţilor statului”, a anunţat Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Funcţionarilor „Meridian”.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi a confirmat că s-a înregistrat un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ultraj. 

Vă recomandăm şi: 

Un bărbat beat a adormit la volanul maşinii într-o intersecţie din Galaţi. A încurcat circulaţia aproape trei ore VIDEO

Un poliţist de frontieră s-a urcat băut la volan şi s-a răsturnat pe un câmp, la ieşirea din oraşul Galaţi 

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri