Începe Ugal Invent, salonul inovării şi cercetării. Peste 150 de invenţii şi lucrări au fost înscrise în competiţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de trei zile, între 16 şi 18 octombrie 2019, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi va fi gazda celei de-a IV-a ediţii a Salonului Inovării şi Cercetării Ugal Invent,  un eveniment care sprijină inovarea la nivel naţional şi internaţional şi reprezintă o oportunitate oferită inventatorilor pentru a-şi face cunoscute invenţiile atât în mediul industrial, cât şi publicului larg.

Ugal Invent este un bun prilej pentru a prezenta produse inovatoare şi o oportunitate perfectă pentru a stabili relaţii de afaceri de succes. Anul acesta au fost înscrise în competiţie peste 150 de invenţii şi lucrări.

Deschiderea evenimentului va avea loc miercuri, 16 octombrie, la ora 11.00, în Holul central al Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, atunci când vizitatorii îi vor putea cunoaşte pe expozanţi. Pe parcursul zilei vor avea loc şi mai multe sesiuni ştiinţifice, în Sala Senatului Universităţii.

Ziua de joi, 17 octombrie poate fi intitulată generic „Ziua ELI – NP – MHTC” şi este dedicată aproape în întregime Centrului Internaţional de Cercetare de la Măgurele. Comunitatea ştiinţifică, comunităţile locale şi mediul de afaceri încearcă să afle de la specialişti ce aşteptări pot avea de la cel mai puternic laser din lume.

Ultima zi de Ugal Invent va debuta cu o expoziţie în holul Universităţii şi se va încheia cu ceremonia de premiere. Evenimentul este realizat sub patronajul Ministerului Cercetării şi Inovării.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite