Începând de astăzi şi până după Paşti, asociaţiile de proprietari datornice vor primi din nou apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă
Foto: arhivă

În schimbul acestui act de „clemenţă", conducerea SC Apă Canal aşteptă ca asociaţiile datornice să se prezinte la sediul societăţii pentru reeşalonarea debitelor restante şi poate chiar pentru achitarea lor, fie chiar şi parţial.

Având în avedere apropierea sărbătorilor de Paşti, cu începere de astăzi şi până în data de 22 aprilie, S.C. Apă Canal S.A. va relua temporar alimentarea cu apă potabilă a blocurilor asociaţiilor de proprietari la care din cauza datoriilor se aplică programe de restricţionare sau după caz sistare a furnizării.

„Rugăm reprezentanţii legali ai asociaţiilor de proprietari aflate în această situaţie să prezinte în acest interval (6.04 - 22.04. 2012) la sediul SC Apă-Canal pentru clarificarea soldurilor restante, achitarea şi/sau reeşalonarea acestora. În cazul în care nu o vor face, manifestând la rându-le înţelegere, din data de 23.04.2012, fără nicio altă notificare, se va relua programul de restricţionare/sistare", a precizat ing. Gelu Stan, directorul SC Apă-Canal.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite