Incendiu violent într-un bloc din Galaţi. Mai multe persoane au fost evacuate pentru că exista pericolul unei explozii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: ISU Galaţi
Foto: ISU Galaţi

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-un apartament de la parterul unui bloc din Galaţi. Un echipaj SMURD intervine pentru a acorda primul ajutor locatarilor intoxicaţi cu fum.

Un  incendiu care s-a manifestat violent a izbucnit miercuri, 6 noiembrie, într-un apartament de la parterul unui bloc situat pe strada Saturn din Galaţi. Două autospeciale cu apă şi spumă intervin în prezent la faţa locului pentru stingerea focului.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale locatarilor din bloc care au suferit intoxicări cu fum. ”Momentan nu sunt victime, locuitorii din bloc sunt sfătuiţi să rămână în interior, cu geamurile deschise şi uşile acoperite împotriva fumului din casa scării. A existat pericolul unei explozii din cauza unei butelii care se afla în apartament”, a declarat plutonierul major Dan Cristian Ionaşcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

Au ars numeroase materiale textile, mobilierul dintr-o cameră şi a fost degradat întregul apartament cuprins de flăcări. Şase persoane au fost evacuate dintr-o sală de sport de la parterul blocului. Cauza izbucnirii incendiului a fost utilizarea necorespunzătoare a unei butelii de gaze lichefiate.

incendiu pompieri Galati  2
incendiu pompieri Galati 3
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite