Înarmat cu un cuţit şi cu droguri asupra lui. La vederea jandarmilor, a încercat să se facă nevăzut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 30 a fost surprins de către jandarmi, pe o stradă din municipiul Galaţi, având asupra sa un box, un cuţit şi două plicuri cu o substanţă vegetală.

Joi, 14 februarie, în jurul orei 00,20, un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secţiei 3 poliţie Galaţi, ajuns în dreptul staţiei de autobuz din cartierul Micro 19, a observat un bărbat care la vederea jandarmilor şi-a schimbat, brusc, direcţia de deplasare. Jandarmii au devenit suspicioşi în momentul în care bărbatul a mărit cadenţa de mers, încercând să se piardă printre blocurile din zonă.

”Suspiciunea jandarmilor s-a confirmat după interceptarea acestuia când, în buzunarul drept al gecii, a fost găsit un box, iar în buzunarul stâng a fost găsit un cuţit tip briceag cu lungimea de 16 centimetri şi două pliculeţe cu o substanţă vegetală uscată, de culoare verzuie, tip muguri”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Întrebat despre prezenţa obiectelor găsite asupra lui, acesta a declarat verbal jandarmilor că le poartă pentru a se apăra de „cei care vor să-i facă rău”. Privitor la prezenţa celor două pliculeţe cu substanţa verzuie găsite în buzunarul gecii, bărbatul a precizat că ”le-a găsit pe jos” şi le ţine pentru consum propriu.

Suspectul, cercetat acum pentru port ilegal de armă şi deţinere de droguri în vederea consumului propriu, a fost predat poliţiştilor din cadrul Secţiei 3 Poliţie pentru continuarea cercetărilor.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite