Înainte de a călători cu trenul, ar fi bine să beţi o cafea „antifurt”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dormitul în tren se poate dovedi extrem de păgubitor. Foto:flikr
Dormitul în tren se poate dovedi extrem de păgubitor. Foto:flikr

Asta ca să nu aţipiţi riscând astfel să rămâneţi fără bani, telefon mobil şi alte obiecte valoroase, aşa cum a păţit un gălăţean care se întorcea de la Bucureşti.

Un bărbat, care călătorea cu trenul, împreună cu fiul său în vârstă de opt ani, pe ruta Bucureşti-Galaţi, are toate motivele să regrete că s-a lăsat doborât de oboseală şi a aţipit.

După cum le-a relatat poliţiştilor de la Transporturi, doi tineri i-au furat geaca de piele cu care îşi învelise copilul  în tren. Păgubaşul a mai spus că, după câtva timp, a adormit şi el , iar când s-a trezit, geaca dispăruse..

Păgubaşul este necăjit , nu numai pentru că a rămas fără haina din piele, ci şi fără 400 de lei, 20 de dolari, două telefoane mobile şi un set de cercei din aur, cumpăraţi pentru soţia sa, pe care îi avea tot într-unul din buzunarele gecii. 

„Cei doi indivizi suspectaţi de comiterea furtului au fost identificaţi şi li s-au întocmit dosare penale. Prejudiciul n-a mai putut fi recuperat”, a informat Veronica Petrea, purtător de cuvânt al Biroului Judeţean al Poliţiei de Transporturi Galaţi.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite