În martie, dăruiţi o faptă bună: mărţişoare cu suflet de copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În aceste zile, copiii de la Centrele de Zi din Galaţi şi Pechea ale Fundaţiei „Inimă de Copil” au pregătit mici bucurii care vestesc venirea primăverii. Aceştia au confecţionat numeroase mărţişoare pentru cei care doresc să susţină activităţile desfăşurate în Centre.

Martie se află la doar câţiva paşi distanţă de noi, ceea ce înseamnă că în curând vom începe să simţim cu toţii forfota şi emoţia din jur specifică unui nou început. Astfel, copiii din Centrul de Zi „Teodora” din Galaţi şi Centrul de Zi din Pechea au creat mărţişoare pentru mămici, profesoare şi nu numai. Din mânuţele lor, după multă emoţie şi migală au ieşit cele mai frumoase mărţişoare care vor aduce mare bucurie în inimile celor care le vor oferi, precum şi în rândul doamnelor şi domnişoarelor care le vor primi.

„Pentru că martie este o lună specială pentru noi toţi, Fundaţia «Inimă de Copil» vă propune să dăruiţi o faptă bună! Puteţi achiziţiona mărţişoarele confecţionate de copii în cadrul Atelierelor de Creaţie iar fondurile adunate vor putea susţine activităţile desfăşurate în Centre. Veţi face o bucurie nu doar persoanei care va primi simbolul primăverii, ci şi celor mici care vor fi încântaţi să ştie că ceea ce au confecţionat poate asigura desfăşurarea activităţilor zilnice în cadrul Centrelor organizaţiei”, a precizat Amalia Ene, PR în cadrul Fundaţiei „Inimă de Copil”.

Cei care doresc să susţină activităţile acestor copii, pot achiziţiona un mărţişor contra sumei de 3 lei, de la sediul Fundaţiei „Inimă de Copil”, situat în Miceo 20, pe strada Furnaliştilor nr. 24.

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri