Imagini cu Aqua Park-ul care se construieşte la Plaja Dunărea, din Galaţi. Un tobogan uriaş de 20 metri înălţime va fi montat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
plaja

Lucrările pentru realizarea Aqua Park-ului de la Plaja Dunărea au avansat. A fost ridicată construcţia de la intrarea în viitorul complex multifuncţional acvatic pentru agrement, iar în prezent se montează toboganele. La Plaja Dunărea va funcţiona unul dintre cele mai mari tobogane ce va atinge 20 de metri înălţime. Va fi cel mai mare Aqua Park din sud-estul ţării şi cel mai mare de pe malul Dunării, anunţă autorităţile.

„După ce s-a realizat curăţarea terenului şi aducerea la nivel, a fost ridicată construcţia de la intrarea în viitorul complex multifuncţional acvatic pentru agrement, iar în prezent se montează toboganele, urmând, în funcţie de condiţiile meteo, să se realizeze finisajele la cele trei bazine de înot şi, ulterior, amenajarea plajei”, a transmis Biroul de presă al Primăriei Galaţi.

La Plaja Dunărea s-au prevăzut lucrări de refacere şi modernizare a bazinului cu valuri, realizarea unei piscine de relaxare cu tobogan pentru adulţi şi zonă de beach bar. 

De asemenea, se va face reamenajarea piscinei pentru copii, care va fi mai mare decât cea care a funcţionat în trecut, şi va fi dotată cu un ansamblu de tobogane pentru toate categoriile de vârstă, Vor fi amenajate tobogane cu aterizare în piscină şi tobogane cu aterizare lentă orizontală. De altfel, la Plaja Dunărea va funcţiona unul dintre cele mai mari tobogane ce va atinge 20 de metri înălţime. 

plaja

Potrivit proiectului, se va amenaja o zonă de food, o zonă care va fi destinată organizării unor evenimente dotată cu scenă şi ecran pentru proiecţii şi amenajarea unor terenuri pentru activităţi sportive, vestiare, duşuri etc.

Suprafaţa utilă este de 22.000 de metri pătraţi iar capacitatea Aqua Park-ului este 3.500 de persoane. 

plaja

Oferta declarată câştigătoare pentru obiectivul ”Reabilitare şi modernizare Plaja Dunărea” (proiectare şi execuţie) aparţine Asocierii Tancrad S.R.L. – Lemacons S.R.L – Aqua Azur S.R.L., cu o propunere financiară de 19.494.063,44 lei, fără T.V.A. Lucrările trebuie să se încheie în luna iunie. 

plaja

Vă recomandăm şi : 

Ce va construi Primăria Galaţi lângă plaja Dunărea. Investiţia de 4 milioane de euro este finanţată de UE

Contract semnat pentru reabilitarea plajei Dunărea. O asociere de firme va primi de la primărie 23,2 milioane de lei

GalaţiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite