Galaţi:Staţia de autobuz de la Bănci nu va fi mutată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Staţia de autobuz de la Bănci, Foto:Bogdan Dimofte
Staţia de autobuz de la Bănci, Foto:Bogdan Dimofte

Solicitarea conducerii Transurb de a muta staţia de la bănci la Romtelecom a fost respinsă de membrii comisiei de transport din cadrul Consiliului Local. Acest aviz negativ nu este pe placul pensionarilor gălăţeni, care se plâng că distanţa dintre staţii este mult prea mare.

„Staţia Transurb a fost mutată de Primărie din cauza microbuzelor, care opreau în faţa Palatului Telefoanelor şi blocau intersecţia. Propunerea de a muta staţia de la bănci la Romtelecom a fost respinsă de Consiliul Local. Am făcut această cerere la solicitarea cetăţenilor, dar nu a fost avizată”, a precizat Genica Totolici.

Cei mai nemulţumiţi de decizia Comisiei de Transport din cadrul Consiliului Local sunt pensionarii, cei care au cerut în repetatate rânduri mutarea staţiei.

 „Distanţa dintre staţii este mare. Avem prea mult de mers din Ţiglina1 până la Bănci. Suntem bătrâni şi este obositor pentru noi. Staţia nu trebuia mutată din dreptul Palatului Telefoanelor, trebuia lăsată aşa cum era înainte”, s-a plâns Vasile Miron, în vârstă de 73 de ani.


Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite