Galaţi/ Concert de 15.000 de euro, organizat doar pentru 30 de persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Manifestările organizate pe 31 decembrie de municipalitate cu ocazia trecerii dintre ani nu a stârnit interesul decât unui număr redus de gălăţeni.

Primăria Municipiului Galaţi, în colaborare cu o staţie radio locală a organizat în noaptea de Revelion un concert prin care s-a dorit marcarea începutului noului an.
Gălăţenilor li s-a promis un show complet: muzică de calitate de toate genurile (populară, trupe dance, pop şi rock, MC şi DJ), concursuri şi premii. În plus, nu a lipsit nici tradiţionalul foc de artificii de la miezul nopţii.

Toate acestea au costat 15.000 de euro. „În total, bugetul manifestării s-a ridicat la aproximativ 15.000 de euro, din care circa 5.000 de euro sunt alocaţi de Primărie, iar restul de la sponsori", a declarat viceprimarul Nicuşor Ciumacenco.

Rezultatul acestei investiţiei: doar 30 de gălăţeni au avut curiozitatea de a trece în preajma miezului nopţii la concertul municipalităţii. Prin urmare, 15.000 de euro s-au cheltuit pe această manifestăre la care nu a venit mai nimeni.

„Eu am trecut pe acolo în jurul orei 11.15. Nu era mai nimeni pe acolo şi am plecat. Mi-ar fi plăcut şi mie să particip la un concert asemănător cu cel de la Bucureşti. Însă pe scenă nu se întâmpla mai nimic spectaculos", a declarat Florin Baston, 25 de ani.

Cum s-au cheltuit banii

O mare parte din suma destinată evenimentului a fost destinată plăţilor către artişti, aşa cum au explicat organizatorii în zilele premergătoare Revelionului. Însă, nici măcar măcar în ziua de 31 decembrie, organizatorul nu a putut preciza ce formaţii şi solişti vor participa la eveniment.

Lipsiţi de aceste informaţii, cumulat cu faptul că trupele de pe scenă au fost doar locale şi în foarte multe cazuri necunoscute chiar şi pentru gălăţeni, publicul nu a fost atras către spectacol. Astfel, s-au cheltuit cei 15.000 de euro pentru doar 30 de spectatori, câţi se aflau în faţa scenei cu jumătate de oră înaintea miezului nopţii! Ceea ce înseamnă distracţie de 500 de euro pentru fiecare spectatori!

În plus şi scena a fost folosită fără costuri. Municipalitatea a asigurat închirierea cu titlu gratuit a platformei Casei de Cultură a Sindicatelor (acolo unde au avut loc spectacolele), paza şi ordinea, salubritatea şi energia electrică şi focurile de artificii de Revelion.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite