FOTO În loc să tundă iarba, trei angajaţi ai Ecosal Galaţi turează la maxim motocoasele atunci când trec prin dreptul domnişoarelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii par mai degrabă preocupaţi să sperie trecătorii decât să-şi facă treaba. Foto: Facebook
Oamenii par mai degrabă preocupaţi să sperie trecătorii decât să-şi facă treaba. Foto: Facebook

Sesizarea a fost făcută de un tânăr din Galaţi, care ulterior a fost ameninţat chiar de unul dintre salariaţii serviciului public Ecosal. Tânărul a sunat 112 şi a fost nevoit să dea declaraţii câteva ore. Directorul Ecosal şi-a cerut scuze pe Facebook.

Tânărul Gregor Teodorescu a postat ieri pe Facebook un mesaj interesant, în care semnala o reacţie absolut nepotrivită a unor oameni care aveau misiunea de a tunde iarba din spaţiile verzi ale oraşului. „Aceşti angajaţi pe banii noştri merg pe Str. Domnească şi, în loc să cosească gazonul, dealtfel inexistent, adică să îşi facă datoria pentru care sunt plătiţi, ambalează motocoasele de fiecare dată când trece câte o doamnă sau domnişoară şi le îndreaptă spre picioare pentru a o speria. Trecând pe lângă, evident că am strigat la ei, i-am numit nesimţiţi şi am început să îi pozez. În acel moment toţi şi-au îndreptat motocoasele spre capul meu, ameninţându-mă cu moartea iar distinsa din imagine chiar a încercat să îmi pună mâna în gât. Am sunat la 112, îmi petrec următoarele ore făcând plângere la Poliţie şi voi depune şi o sesizare la Ecosal. Întrebarea mea e următoarea, dragii mei concitadini: noi când ne trezim?”, scrie tânărul.

angajati ecosal galati

Imediat, reacţiile au început să apară pe reţeaua de socializare. Răzvan Bordei i-a scris: „Asta nu e vina Ecosalului ci a societatii in care traim si a nivelului capitalului uman mediu din Romania. Tu te certi cu neandertalii si te astepti sa fie rusinati? Din partea mea Ecosalul are destule merite pentru imbunatatirile din ultimii ani si in special pentru felul cum sunt administrate parcurile publice. Cat despre Politia Romana,... bine ca nu te-au amendat tot pe tine pentru deranj!”.

image

Printre cei care i-au scris tânărului pe Facebook este chiar directorul serviciului. „D-le Teodorescu, în numele Ecosal-ului şi al meu personal, vă dresez scuze în legătură cu comportamentul angajaţilor Ecosal. Voi cerceta cele relatate de dumneavoastră şi vă promit că se vor lua măsuri drastice. Vă mulţumesc anticipat pentru înţelegere!”, scrie Ionuţ Pucheanu, directorul Ecosal.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite