FOTO Accident grav de circulaţie pe DN 24 D, între Cuca şi Vârlezi. O persoană a murit, iar o alta este în stare critică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit primelor evaluări, accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive. Autoturismul, un Volkswagen Passat, s-a izbit violent de un copac după ce a intrat pe contrasens.

Accident de circulaţie deosebit de grav, vineri,19 iunie 2015, în jurul orei 14,00, pe drumul naţional DN 24D, între localităţile Cuca şi Vârlezi. 

Şoferul unui autoturism Volkswagen Passat (cu numărul GL-14-NEC) a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, apoi s-a izbit violent de un copac şi s-a răsturnat.

Martorii spun că maşina rula cu peste 150 de kilometri la oră, însă informaţia nu a fost deocamdată confirmată oficial.

În urma impactului, autoturismul s-a făcut praf, iar bucăţi din el s-au împrăştiat pe zeci de metri. Motorul maşinii a zburat pur şi simplu din lăcaşul lui şi se afla la câţiva metri de locul impactului.

Se pare că totul s-a produs din cauza vitezei excesive. Oricum, împrejurările producerii accidentului sunt anchetate de poliţişti, având în vedere că şoseaua respectivă nu are porţiuni periculoase (practic, este aproape dreaptă), iar starea carosabilului este una foarte bună.

image

Foto

image

Nu sunt excluse nici alte variante, cum ar fi o defecţiune tehnică sau un infarct suferit de şofer.

Poliţia Galaţi a confirmat că şoferul maşinii, un bărbat în vârstă de 52 de ani, a murit pe loc. Cealaltă persoană aflată în autoturism, o femeie de 59 de ani, a suferit traumatisme grave şi a fost dusă la Spitalul Clinic de Urgenţă din Galaţi.

CITESTE ŞI:

FOTO Crimă oribilă la Galaţi. Cadavrul unui bărbat ucis a fost găsit după ce câinii i-au dezgropat capul şi l-au adus pe stradă

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite