Finanţele Publice scot la licitaţie o casă din proprietatea fostului manager al Stelei, Mihai Stoica. Preţul este destul de piperat

0
0
Mihai Stoica rămâne fără proprietatea de la Şiviţa
Mihai Stoica rămâne fără proprietatea de la Şiviţa

Casa se află în localitatea Şiviţa, iar preţul de pornire este de peste 121.000 de lei, asta în condiţiile în care suprafaţa construită este de doar 59 de metri pătraţi.

Potrivit unui anunţ postat pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Direcţia Generală Regională a

Finanţelor Publice – Galaţi, pe data de 1 aprilie, de la ora 13.00, va fi scoasă la licitaţie una dintre locuinţele fostului manager de la Steaua, Mihai Stoica. Este vorba despre o construcţie şi un teren, ambele situate în localitatea Şiviţa – Tuluceşti, judeţul Galaţi.

Imobilul este situat în intravilanul satului Şiviţa şi este compus dintr-un teren, curte şi grădină, în suprafaţă totală de 2.760 mp şi o casă de locuit edificată pe acest teren, în suprafata

totală construită de 59 mp, construită din paiantă, acoperită cu tablă şi formată din două camere, o bucătărie, două holuri şi o magazie. 

Surprinzător, preţul de pornire a licitaţiei este unul destul de piperat: 121.787 de lei, asta în condiţiile în care casa este într-o localitate aflată pe latura estică a judeţului Galaţi, cunoscută drept zonă săracă. Şiviţa se află la aproape 30 de km distanţă de Galaţi.

În anunţ se mai spune că „Acest imobil, este grevat de sarcini în favoarea Statului Român, reprezentat de Ministerul Finanţelor Publice, iar valoarea imobilului lui este fără TVA. 

Reamintim că fostul manager general al echipei de fotbal Steaua Bucureşti a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare în Dosarul Transferurilor. Fostul manager al Stelei a suportat destul de greu condamnarea primită. Conform unor informaţii, Meme a albit, şi-a lăsat barbă şi se confruntă cu o depresie severă. 

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri