Fetiţă de 12 ani accidentată de un tractorist beat. Conducătorul auto era aproape în coma alcoolică şi nu a văzut copila

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 44 de ani este cercetat pentru pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, conducere fără permis şi conducerea unui vehicul neînmatriculat, după ce a spulberat o fetiţă de 12 ani cu tractorul pe care îl conducea.

Pe 27 august, în jurul orei 21.55, poliţia oraşului Târgu Bujor a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier în comuna Bereşti-Meria, soldat cu rănirea unei persoane.

În urma verificărilor, a reieşit că un bărbat de 44 ani a condus un tractor pe strada Podul de la Ghedu, din localitate şi a acroşat cu partea laterală dreapta spate a remorcii, o copilă de 12 ani care se deplasa pe marginea părţii carosabile.

”Victima a fost transportată la spital, unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale. Şoferul tractorului, despre care poliţiştii au stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a fost testat alcoolscopic, rezultând o concentraţie de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, s-a constatat că remorca tractorului este neînmatriculată”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele bărbatului pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, conducere fără permis şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite