Femeie prinsă sub dărămături după ce  bucătaria în care gătea s-a prăbuşit într-un beci VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucătăria de vară s-a prăbuşit în beci, sursa: captură
Bucătăria de vară s-a prăbuşit în beci, sursa: captură

O femeie de 67 de ani din Galaţi a fost prinsă sub dărămături după ce bucătăria în care se afla s-a surpat. Sub bucătărie se afla un beci. Victima a fost scoasă de pompieri.

Incidentul a avut loc pe strada Tunelului, din Galaţi. O femeie a fost prinsă sub dărâmături, după ce bucătăria în care gătea s-a surpat. Sub bucătărie se afla un beci. 

La faţa locului au ajuns de urgenţă echipaje de la ISU şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi. Pompieri au reuşit să o scoată pe femeie conştientă de sub dărămături. Victima a suferit un atac de panică, dar a refuzat să meargă la spital.

„Femeie prinsă sub dărămături ( bucătărie de vară cu beci surpată), în municipiul Galati, strada Tunelului. Femeia a fost scoasă de Pompieri de sub dărămături, coşstienta si a fost preluata de echipajul SAJ. A refuzat transportul la spital”, a anunţat ISU Galaţi. 

În ceea ce priveşte cauza prăbuşirii, pompierii ar putea lua în calcul cel puţin două variante: infiltraţiile de apă din ultimele zile apărute în urma ploilor torenţiale din Galaţi sau o explozie provocată de o acumulare de gaze.

Vă recomandăm şi: 

Adăpost de animale, cu peste 800 de câini, inundat: „Plângem de disperare şi nu ştim cum să-i salvăm” VIDEO

Un cartier din Galaţi, inundat în urma unei ploi violente. Apa a depăşit o jumătate de metru VIDEO

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite