Femeie bătută de concubinul gelos pentru că nu i-a răspuns la telefon. Agresorul s-a ales cu dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele zile, jandarmii gălăţeni au intervenit la trei cazuri de violenţă în familie. Agresorilor li s-au întocmit dosare penale pentru violenţă în familie.

Fie că vorbim de neînţelegeri mai vechi sau conflicte spontane între membrii familiei, multe dintre ele iscate pe fondul consumului de alcool, toate au avut un final identic–acte de violenţă.  În ultimele zile jandarmii gălăţeni au fost nevoiţi să intervină în trei astfel de situaţii, iar agresorilor li s-au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de „violenţă în familie.”

În urma unui apel la 112, un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare pe raza municipiului Tecuci a fost direcţionat de către Dispeceratul Poliţiei la o adresă din localitate, unde era semnalat un incident. La faţa locului jandarmii au identificat doi bărbaţi, tată (50 ani) şi fiu (19 ani), care au relatat că au avut un conflict spontan legat de unele neînţelegeri privind modul de viaţă al copilului. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit că fiul, supărat pe reproşurile tatălui, i-a aplicat câteva lovituri cu pumnul în zona feţei. Totodată, jandarmii au solicitat prezenţa unui echipaj de Poliţie pentru evaluarea situaţiei şi întocmirea formularului pentru emiterii ordinului de protecţie.

Al doilea caz a fost înregistrat tot în urma unui apel la 112. O patrulă de ordine publică a fost direcţionată la o adresă din municipiul Galaţi, unde o femeie în vârstă de 29 ani sesiza faptul că concubinul acesteia a agresat-o fizic şi verbal. ”În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au stabili că bărbatul cu care trăia în concubinaj, în vârstă de 32 ani din Galaţi, pe fondul geloziei şi a faptului că femeia nu i-a răspuns la apelurile telefonice repetate a ameninţat-o şi i-a aplicat mai multe lovituri. Cele două persoane au fost conduse la sediul Poliţiei unde au fost întocmite actele legale”, au precizat reprezentanţii Jandarmeriei Galaţi.

În urma unui alt apel la 112 a fost semnalat un alt conflict în familie, în comuna Măstăcani. La faţa locului a fost trimis un echipaj de jandarmerie, iar în urma verificărilor efectuate, oamenii legii au stabilit faptul că pe fondul unei discuţii în contradictoriu legate de poziţionarea unei grămezi de balastru, ginerele (35 ani) şi-a lovit socrul (49 ani) cu pumnii, în zona feţei. Şi în acest caz, jandarmii au sesizat organele de anchetă.    

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite