Femeie bătută cu ranga de concubin. Bărbatul s-a înfuriat pentru că nu i-a plăcut mâncarea gătită de victimă

0
Publicat:

Un gălățean a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzația de tentativă la omor calificat. Individul și-a ieșit din fire după ce a gustat din mâncarea pregătită de concubina lui și pentru că nu i-a plăcut, a lovit-o cu palmele peste față și cu o bară metalică în cap.

Femeia a fost la un pas de moarte în urma loviturilor pe care le-a primit FOTO arhivă Adevărul
Femeia a fost la un pas de moarte în urma loviturilor pe care le-a primit FOTO arhivă Adevărul

Un bărbat din Galați a ajuns în arest pentru că și-a bătut concubina cu o bară metalică, nemulțumit de mâncarea pe care aceasta o gătise. De amintit este că individul fusese condamnat anterior pentru tentativă la infracţiunea de omor asupra unui membru de familie,

„În seara zilei de 03.11.2022, pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice, nemulţumit de mâncarea pregătită de concubina sa, i-a aplicat acesteia, iniţial, 2 -3 lovituri cu palma peste faţă, după care, cu o bară metalică, i-a aplicat o lovitură în zona capului, provocându-i o plagă contuză epicraniană, cu bandă echimotică, bandă excoriată şi excoriaţii liniare, pentru a căror vindecare au fost necesare 7 - 8 zile de îngrijiri medicale”, au stabilit anchetatorii.

Pe 4 noiembrie, procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi au cerut arestarea preventivă a agresorului pentru săvârşirea, în stare de recidivă, a unei tentative la infracţiunea de omor calificat asupra unui membru de familie.

Cererea formulată a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Galaţi, care l-a trimis după gratii pe bărbat pentru următoarele 30 de zile.

Pedeapsa primită de un bărbat care şi-a bătut concubina timp de 20 de ani

Violența în familie este un fenomen pe care autoritățile nu reușesc să îl controleze. O altă femeie din Galați și-a pierdut viața după ce a fost agresată timp de 20 de ani de către cel cu care trăia.

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv pe Adrian Carp (50 de ani), un bărbat din Galaţi care lucra ca taximetrist, la 14 ani de închisoare. Bărbatul şi-a ucis în bătaie concubina, Iordănica Angheluţă (52 de ani), cu care trăia în concubinaj de 20 de ani. Femeia era terorizată de bărbatul cu care trăia.

Individul o bătea aproape zilnic cu pumnii şi picioarele, iar victima a fugit de nenumărate ori de acasă ca să scape cu viaţă. Se întorcea însă de fiecare dată, fără să ceară emiterea unui ordin de protecţie sau să facă plângere penală, iar concubinul o agresa din ce în ce mai violent.

În ziua fatidică, pe 9 septembrie 2020, Iordănica Angheluţă a fost bătută crunt, dar a refuzat internarea în spital. A fost o decizie care a costat-o viaţa, pentru că a doua zi concubinul a sunat la 112 ca să anunţe că femeia este în stare de inconştienţă, iar medicii nu au mai reuşit să o resusciteze.

În ciuda calvarului prin care trecea, femeia nu a depus niciodată plângere la Poliţie şi nici nu a cerut emiterea unui ordin de protecţie împotriva concubinului violent, cel mai probabil de frică. Chiar şi cu o zi înainte să moară, victima a refuzat internarea în spital, cu toate că necesita îngrijiri medicale.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite