Femeie accidentată de o maşină, după ce a traversat strada printr-un loc nepermis şi fără să se asigure

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, după ce un şofer s-a trezit cu o femeie de 61 de ani în faţa maşinii pe care o conducea, astfel că nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul.

Pe 26 aprilie, poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au fost sesizaţi cu privire la producerea a două evenimente rutiere, în care au fost implicaţi pietoni. Primul dintre acestea a avut loc pe strada Valea Oii din comuna Vânători, când un bărbat de 29 ani, aflat la volanul autoturismului personal, a surprins şi accidentat, în zona intersecţiei cu strada Podgoriei, o femeie de 61 ani care traversa prin loc nepermis şi fără să se asigure. Femeia a fost condusă la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale iar şoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

”Cel de-al doilea incident rutier s-a petrecut pe bulevardul Milcov din Galaţi, fiind implicaţi  un conducător auto de 74 ani care circula cu autoturismul către strada 1 Decembrie 1918, şi o femeie de 64 ani, care traversa strada în mod regulamentar pe marcajul pietonal”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Femeia a fost surprinsă şi accidentată de autoturismul în cauză, dar a refuzat transportarea la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale În ambele cazuri, poliţiştii au deschis dosare penale pentru vătămare orporal din culpă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite