FCM Dunărea, prima victorie după două luni: 2-1 cu FC Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia gălăţeană s-a impus astăzi, pe teren propriu, cu 2-1, ambele goluri ale gazdelor fiind marcate de Pribac

Victorie extrem de importantă pentru FCM Dunărea Galaţi în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipa gălăţeană a câştigat cu 2-1 partida cu FC Botoşani, din cadrul etapei a 30-a din Liga I, succes în urma căruia a scăpat de locul 14, retrogradabil.

FCM Dunărea nu mai câştigase de zece etape, de la partida din runda a 20-a, 3-0 cu Tricolorul Breaza de acum două luni.


Oaspeţii au început tare, jucând combinativ şi foarte avansat. Au avut o ocazie în minutul 3, când Ghiceanu a scăpat singur cu portarul şi Mindileac a reuşit să respingă, însă au deschis scorul graţie aceluiaşi Mindileac. În minutul 16, Geamăn a trimis un şut banal, de la 30 de metri, direct spre portar, însă Mindileac a gafat uluitor: în loc să prindă, mingea i-a sărit din mâini şi a intrat în plasă.
Din acel moment, oaspeţii nu s-au mai omorât cu firea, iar Dunărea a profitat. Pribac a egalat în minutul 27, cu un şut superb din colţul careului în partea opusă, lângă bară. Au urmat alte ocazii ale gălăţenilor, Cioinac trimiţând de două ori în bară (32', 36'). În repriza secundă s-a jucat mult mai puţin şi golul izbăvirii a căzut târziu, în minutul 74: acelaşi Pribac a executat perfect o lovitură liberă de la 18 metri pentru 2-1.
Principala adversară a celor de Dunărea în duelul pentru evitarea retrogradării, Gloria Buzău, a pierdut pe teren propriu, scor 0-1, astfel că FCM Dunărea a urcat pe locul 13, cu 33 de puncte, în timp ce Gloria a coborât pe 14, cu 32 de puncte.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite