„Dumbrava minunata”, sâmbătă seară, la Grădina „Nae Leonard” din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolul se joacă în Grădina Leonard. Foto: Arhivă
Spectacolul se joacă în Grădina Leonard. Foto: Arhivă

Spectacolul începe la ora 19,00 şi este susţinut de trupa independentă „Şapte”, în parteneriat cu Teatrul Muzical „Nae Leonard”. Preţul biletului este de 21,6 lei, dar pensionarii elevii şi studenţii plătesc preţul redus la 10,8 lei.

Stagiunea de vară de la Grădina ”Leonard" a Teatrului Muzical din Galaţi se apropie de final. Sâmbătă, 5 septembrie, de la ora 19,00, gălăţenii pot vedea un spectacol muzical pentru toate vârstele: „Dumbrava minunată”.

Spectacolul este o adaptare după nuvela cu acelaşi titlu a lui Mihail Sadoveanu. Textul şi regia îi aparţin Isabelei Oancea, iar muzica spectacolului este compusă de Sorin Oancea, care este şi dirijorul orchestrei.

Din distribuţia spectacolului fac parte: mezzosoprana Isabela Oancea (actriţă la secţia de revistă şi solistă la secţia de operetă a Teatrului Muzical gălăţean), Luminiţa Vologa (solistă a secţiei de revistă), Mihail Anton (din aceeaşi secţie), balerinul Lucian Tatu şi Mihai Păun, actor la teatrele de păpuşi din Galaţi şi Brăila.

Producţia spectacolului este asigurată de trupa de teatru „Şapte”, un grup ambiţios format din numai cinci artişti şi din doi tehnicieni, cu toţii buni la toate, trupă care are în repertoriu spectacole după povestiri clasice, pe care le joacă şi în ţară, „spectacole muzicale şi adaptări ale celor mai importante opere literare româneşti”, precum „Dl. Goe” de Caragiale, „Făt Frumos din lacrimă”, de Eminescu, „Amintiri din copilărie”, ”Poveştile lui Creangă” şi „Arap Alb”, de Ion Creangă, "Ţiganiada", de Ion Budai Deleanu, "Popa Tanda", de Slavici.

Preţul biletului este de 21,6 lei, dar pensionarii elevii şi studenţii plătesc preţul redus la 10,8 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite