Video Drum național, redeschis circulației după șapte zile. A fost transformat în „lac” în urma viiturii care a afectat grav județul Galați

0
Publicat:

Drumul Național 25, care face legătura între Galați și Tecuci, a fost redeschis astăzi circulației. În urma viiturii, tronsonul între Piscu și Vameș, s-a transformat în „lac”, fiind blocat, timp de șapte zile.

DN25, redeschis circulației FOTO: CJ
DN25, redeschis circulației FOTO: CJ

Vineri, începând cu ora 13:00, s-a reluat circulația pe Drumul Național 25, între localitățile Piscu și Vameș.

Mai sunt două mici porțiuni pe care mai există apă (5-10 cm), motiv pentru care vor fi instituite restricții de viteză. Îi rugăm pe toți conducătorii auto să respecte semnalizările rutiere. S-a lucrat permanent pentru evacuarea apei de pe carosabil, în acest scop fiind efectuată inclusiv o breșă în digul mal drept, râu Geru, localitatea Piscu. De asemenea, s-au luat toate măsurile pentru ca circulația pe DN25 să se poată desfășura în condiții de siguranță. În prezent, nu mai există drumuri cu circulație oprită în județul Galați”, a transmsi Costel Fotea, președintele CJ Galați.

DN 25 Galați -Tecuci a fost închis de pe 14 septembrie, atunci când județul Galați a fost grav afectat de inundații. În ciuda eforturile constante ale drumarilor, din cauza cantității mari de apă acumulată pe partea carosabilă, drumul nu a putut fi redeschis circulației.   

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite