Dragostea face victime la Galaţi. Pumni, picioare şi palme între pretendenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poveştile de iubire neîmpărtăşite sau dorinţa de avea pe cineva aproape i-au băgat pe doi gălăţeni în spital. Este vorba despre o fată de 16 ani şi un tânăr de 23 de ani, care au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe cu multiple leziuni după ce au fost bătuţi, din gelozie.

Florentina Nicoleta, de 16 ani, din Frumuşiţa, a fost bătută de o vecină de aceeaşi vârstă şi de iubitul acesteia din urmă pe motiv că victma ar fi încercat să-i fure prietenul. În timp ce băiatul lovea cu pumnii, agresoarea o muşca pe adolescentă de gât.


„A zis că vreau să-i fur iubitul. Au venit la mine şi m-au bătut. El mă lovea şi ea mă muşca. Au lovit-o şi pe mama. Nu am nicio tangenţă cu acel băiat", spune victima de pe patul de spital.
Tot din cauza iubirii a fost bătut de mai mulţi indivizi şi Cătălin Tăbăcaru, de 23 de ani, din Lieşti. Băiatul a plecat împreună cu un prieten la o întâlnire cu două fete şi odată ajunşi la locul stabilit au dat nas în nas cu alţi băieţi. Geloşi, aceştia din urmă l-au bătut până l-au lăsat lat.


„Ne-au întrebat ce vrem şi ce căutăm acolo şi au început să mă bată. Prietenul meu a scăpat dar pe mine m-au bătut bine. Nu am păţin niciodată aşa ceva", spune Cătălin Tăbăcaru.


În primul caz poliţiştii au întocmit dosar penal pentru lovire, iar în cel de-al doilea aşteptăm reclamaţia din partea victimei şi vom lua măsurile necesare", spune Ştefan Gohoreanu, IPJ Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite