„Dorel” de la primărie a sărat gropile de pe Faleză în cinstea sosirii primăverii. „Au dat cu sare în avans, să nu mai zicem că-i prinde iarna viitoare nepregătiţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sarea este împrăştiată în strat gros în mai multe locuri din zona Falezei Dunării din Galaţi şi pare să fie urmarea iresponsabilităţii unor angajaţi ai primăriei,  care-şi bat joc astfel de banii publici. Ar putea fi  însă şi indiciile unui furt.

Deşi sezonul gheţii s-a cam încheiat la Galaţi (să sperăm că vremea nu ne mai face nicio surpriză hibernală până prin decembrie),  acest lucru nu pare să-i impresioneze în mod special pe angajaţii serviciilor din primărie care se ocupă cu împrăştierea sării pe străzi şi trotuare.

Nu de alta dar zilele trecute am descoperit în zona Falezei mai multe locuri acoperite cu un strat gros de sare, în ciuda faptului că afară erau 15 grade cu plus, deci trecătorii puteau aluneca în cel mai nefericit caz pe coji de banane, în niciun caz pe gheaţă.

Pentru a fi lucrurile şi mai clare, menţionăm că sarea aruncată de-a valma (în mod cert acest lucru s-a petrecut recent, altfel s-ar fi topit de la ploi şi zăpezi) putea fi observată în zona bisericii Precista şi la scările care coboară pe Faleză în zona Parcului Viva. Lucru care poate fi probat de fotografiile alăturate.

Cât de bine şi-au făcut treaba angajaţii primăriei şi cât de multe le pasă de banii gălăţenilor o demonstrează şi faptul că unul din sacii cu sare a fost abandonat pur şi simplu într-o surpare din zona falezei, nefiind exclusă nici varianta că a fost lăsat acolo după ce a fost furat şi s-a spart în timpul manevrării.

Imagine indisponibilă

„Trebuie să refacă stocurile pentru iarna viitoare şi se supără furnizorul şi nu le mai dă comisionul dacă le rămâne sare în magazie de la an la an”, a glumit unul dintre trecători la vederea sării aruncate aiurea.
„Nu-i aşa! Au dat cu sare în avans, să nu mai zicem că-i prinde iarna viitoare nepregătiţi”, l-a contrazis un altul.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite