Doi suspecţi de tâlhărie au fost reţinuţi de poliţişti. Ei vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi gălăţeni riscă să petreacă ani buni după gratii după ce unul dintre ei a deposedat o femeie de un lănţişor de aur prin smulgere, iar celălalt s-a ocupat de vânzarea bunului.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, acţionând în vederea identificării persoanelor bănuite de săvârşirea unei tâlhării comise în data de 27.08.2017, au efectuat o percheziţie domiciliară, în urma căreia au depistat şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Galaţi, două persoane suspecte de săvârşirea faptei mai sus menţionate.

”Cercetările au relevat faptul că una dintre ele a deposedat victima, prin smulgere, de un lănţişor de aur, cea de-al doua înlesnind valorificarea bunului sustras”, a declarat Andreea Rogojină, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Persoanele în cauză au fost reţinute  pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentate instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite