Doi gălăţeni au murit din cauza unui şofer imprudent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acesta a încercat o depăşire riscantă şi, nereuşind să revină pe sensul său de mers, a tamponat frontal un autoturism care circula regulamentar. Acum va răspunde în faţa legii pentru că a îndoliat două familii.

Tragicul accident a avut loc miercuri pe drumul judeţean care leagă comunele gălăţene Matca şi Valea Mărului.

Potrivit poliţiştilor de la Rutieră şoferul unei utilitare a încercat depăşirea unui autovehicul care circula în faţa sa. O depăşire riscantă şi fără o asigurare temeinică având în vedere că autoutilitara intrată pe contrasens a tamponat frontal un autoturism Volkswagen Golf, care circula regulamentar.

Diferenţa de gabarit dintre cele două maşini şi însumarea vitezelor în momentul impactului au avut drept rezutat o cumplită tragedie. Doi bărbaţi, unul în vârstă de 45 de ani şi însoţitorul acestuia, de 75 de ani au murit pe loc.

Surprins de apariţia autoutilitarei pe contrasens. şoferul autoturismului nici n-a mai avut timp să realizeze că a fost condamnat la moarte şi cu atât mai puţin să încerce să se salveze ieşind de pe partea carosabilă..

Ca o ironie a soartei, conducătorul auto, care s-a angajat în depăşirea periculoasă, în vârstă de 43 de ani, şi soţia acestuia, care se aflata pe locul din dreapta, au scăpat cu răni uşoare.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite