Din cauza fisurilor, de mâine va fi restricţionat traficul pe viaductul care leagă oraşul de ArcelorMittal Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Municipiului Galaţi informează că începând de mâine, ora 9.00, Viaductul spre Combinatul Siderurgic va fi închis circulaţiei. Restricţia de circulaţie este valabilă pentru orice fel de autovehicul, inclusiv tramvaie dar şi pentru pietoni şi biciclişti.

Măsura este necesară pentru a preîntâmpina orice fel de accidente cauzate de degradarea sfertului de con nord al culei vestice.

Până la închiderea de mâine, secţiunea afectată este delimitată cu semne de avertizare. Rutele de acces alternative spre şi dinspre Combinatul Siderurgic Arcelor Mittal Galaţi sunt prin strada Smârdan/ DJ 251 sau prin strada Brăilei/ DN2B.

Tramvaiele vor avea capăt de linie la depoul Transurb din strada Combinatului. Urmează ca în cel mai scurt timp să fie evaluată oportunitatea actualizării ultimelor expertize tehnice efectuate la Viaduct. După parcurgerea procedurilor de atribuire vor fi demarate lucrările de reabilitare. Pentru prima etapă a reabilitării, prin Bugetul Municipiului Galaţi pe anul 2013, adoptat în urmă cu trei luni, a fost alocată suma de 1.272.000 lei.

Reamintim că în luna octombrie anul trecut, Consiliul Municipiului Galaţi a adoptat Hotărârea de Consiliu nr. 106, care a aprobat documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţii pentru reabilitarea Viaductului Sidex – etapa I.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite