De ziua lor, pompierii au intervenit în forţă. Patru garaje pline cu butelii şi tuburi de oxigen au luat foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O comisie ISU va stabili cu exactitate ce anume a provocat acest incendiul FOTO Adevărul
O comisie ISU va stabili cu exactitate ce anume a provocat acest incendiul FOTO Adevărul

Incendiul de proporţii a izbucnit ieri după-amiază în cartierul Dunărea, unde a ars o baterie formată din patru garaje. Odată cu acestea au fost distruse mai multe bunuri şi un microbuz.

Cele patru garaje situate în cartierul Dunărea erau pline cu butelii şi tuburi de oxigen în momentul în care a izbucnit incendiul. Oamenii din zonă au fost cuprinşi de teamă, crezând că focul va cuprinde şi blocurile din apropiere.

La faţa locului, pompierii militari au intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă, iar echipajele de poliţie au evacuat zona deoarece se auzeau bubuituri şi pericolul de explozie era foarte mare.

„Pompierii militari au intervenit prompt pentru localizarea şi lichidarea incendiului care a afectat cele patru garaje. S-a reuşit lichidarea acestuia, însă un microbuz şi mai multe bunuri au fost arse. Buteliile şi tubul de oxigen au fost scoase deoarece exista pericolul unei explozii. Urmează ca o comisie a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă să stabilească cu exactitate ce anume a provocat acest incendiu”, a declarat lt. col. Eugen Chiriţă, purtător de cuvânt I.S.U. Galaţi.

Potrivit salvatorilor, cel mai probabil, în garajele mistuite de flăcări se efectuau reparaţii auto neautorizate.
 

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri