Cuţitarii apar pe străzi precum ciupercile după ploaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Portul armelor albe în public este interzis.
Portul armelor albe în public este interzis.

Doi bărbaţi din judeţul Galaţi care se plimbau înarmaţi pe străzi au fost depistaţi de poliţişti, la diferenţă de câteva ore. Unul dintre ei, însoţit de doi amici, a încercat chiar să atace o persoană. Cuţitarii sunt cercetaţi penal.

Primul care a dat alarma privind un incident provocat de o persoană înarmată cu un cuţit a fost un gălăţean din Micro 40. Daniel F. le-a spus poliţiştilor de la Secţia 4 că în timp ce se afla în faţa unui bloc din Micro 40 a fost încolţit de trei indivizi aflaţi în stare de ebrietate şi că unul dintre ei l-a ameninţat cu un cuţit.

Deplasându-se la faţa locului, echipajul de intervenţie i-a identificat pe C. Corneliu, de 32 ani, T. Marian, de 28 ani şi G. Mihai, de 26 ani, toţi din Galaţi.

În urma efectuării controlului corporal sumar al celor trei persoane, asupra lui T. Marian a fost găsit un cuţit cu o lamă de 10 cm.

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de port ilegal de armă albă.
De un "tratament" similar a avut parte şi Ştefan C., de 58 de ani din Piscu. Aflat pe o stradă din comună, bărbatul le-a atras atenţia poliţiştilor cu comportamentul său agresiv.

În urma percheziţiei coprorale, la iveală a ieşit un cuţit cu lama de opt centimetri, motiv pentru care bărbatul s-a ales şi el cu un dosar penal pentru port illegal de armă albă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite