Cumpărătorii de bilete online, premiaţi de „Fani Tardini”. Teatrul Dramatic lansează campania „Spectatorul lunii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galaţi lansează în aprilie 2019 campania „Spectatorul lunii”, prin intermediul căreia oferă lunar două locuri la un spectacol celui mai avid cumpărător de bilete online.

„În fiecare lună vom premia cu două locuri la o reprezentaţie acel spectator care, în luna anterioară, a făcut cea mai mare achiziţie de bilete de pe platforma de vânzare online bilete.fanitardini.ro. Este modul nostru de a le mulţumi celor care alocă lunar o parte din bugetul familiei pentru cultură şi vin la spectacolele trupei noastre”, declară Florin Toma, directorul general al Teatrului Dramatic „Fani Tardini”.

În aprilie 2019, spectatorul lunii este Roxana Gafton. Luna trecută, Roxana a cumpărat bilete în valoare de 336 de lei la spectacolele Dramaticului prin intermediul platformei bilete.fanitardini.ro. Astăzi, aceasta a fost surprinsă la birou de reprezentanţii teatrului, care i-au oferit un buchet de flori şi două locuri la premiera din weekendul 20-21 aprilie a spectacolului „Salba Dracului”, în regia lui Alexandru Dabija.

„[Teatrul] E un moment pe care mi-l aloc mie, e un moment de relaxare, e un moment de rupere de cotidian, e un moment în care privesc nişte oameni care vor să facă ceva pentru comunitate, care vor să lase ceva în urma lor. În loc să stai să te uiţi la televizor, de ce să nu vezi o piesă de teatru, de ce să nu răsplăteşti nişte oameni care muncesc extraordinar de mult? Încurajez pe toată lumea să meargă la teatru. Am doi copii micuţi pe care încerc să îi introduc în această lume a frumosului, mergem la piesele care sunt destinate pentru vârsta lor şi sunt chiar foarte încântaţi. Mi-aş dori să fie din ce în ce mai mulţi spectatori, să fie sala plină pentru că actorii chiar merită să le fie răsplătită munca cu aplauze – sunt sigură că aceasta este cea mai mare mulţumire a lor – şi să vedem din ce în ce mai mulţi tineri pentru că arta trebuie transmisă şi trebuie apreciată chiar şi de tânăra generaţie”, spune Roxana Gafton.

Următorul spectator al lunii va fi anunţat în luna mai. Din cauza constrângerilor de ordin tehnic, campania „Spectatorul lunii” li se adresează deocamdată doar spectatorilor care achiziţionează bilete la spectacolele Dramaticului prin intermediul platformei bilete.fanitardini.ro. Teatrul promite să extindă campania şi în offline imediat ce va avea soluţia tehnică de a colecta datele cumpărătorilor de la casa de bilete.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite