Cum a pus o gălăţeancă în alertă autorităţile minţind că a fost răpită şi sechestrată, împreună cu fiica ei

0
0
sursa: Arhivă
sursa: Arhivă

O gălăţeancă a reclamat că ea şi fiica ei, de 14 ani, au fost răpite. Ea le-a spus poliţiştilor că se află într-un autoturism care merge într-o direcţie necunoscută, însă aceasta a fost găsită într-un centru pentru victimele violenţei domestice din Bucureşti.

Un bărbat, din comuna Cudalbi, a sesizat poliţiştii prin apelul unic de urgenţă 112, despre faptul că a primit mai multe mesaje telefonice de la concubina sa, în care aceasta scria că este sechestrată, împreună cu fiica ei minoră. la domiciliul unor rude, în comuna Băleni.

Poliţiştii au mers imediat la faţa locului, unde au luat legătura cu sora femeii, şi din discuţiile purtate au aflat că cele două ar fi plecat, în data de 31 iulie, către Galaţi. Mai mult, femeia a mai precizat că, la data de 1 august a vorbit cu sora sa, care ar fi anunţat-o că, din cauza neînţelegerilor pe care le avea cu concubinul său, nu s-ar mai fi întors la domiciliu şi ar fi mers în municipiul Botoşani, unde s-ar fi cazat într-un centru de asistenţă socială, împreună cu fiica sa.

În baza sesizării primite, poliţiştii au întocmit pe 3 august un dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi demarat activităţile investigative pentru găsirea femeii şi a fiicei sale. Astfel, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul IPJ Botoşani au fost făcute verificări pe raza municipiului Botoşani, dar persoanele în cauză nu au fost găsite.

În tot acest timp, poliţiştii au încercat să comunice prin mesaje telefonice cu femeia, care, la diverse intervale de timp, îşi deschidea telefonul, precizând că se află într-un autoturism ce se deplasează într-o direcţie necunoscută.

În cele din urmă femeia şi fiica sa au fost localizate, în municipiul Bucureşti, şi găsite într-un centru pentru persoanele victime ale violenţei domestice, unde acestea erau cazate.

„Cele două au fost escortate la sediul Poliţiei Oraşului Târgu Bujor, pentru audieri, din primele verificări rezultând că nu au fost victime ale vreunei infracţiuni şi că au mers de bună voie în municipiul Bucureşti.

Poliţiştii au întocmit dosar penal, femeia fiind cercetată acum pentru inducerea în eroare a organelor judiciare”, a transmis IPJ Galaţi. 

Vă recomandăm şi: 

Un bărbat beat a adormit la volanul maşinii într-o intersecţie din Galaţi. A încurcat circulaţia aproape trei ore VIDEO

Un poliţist de frontieră s-a urcat băut la volan şi s-a răsturnat pe un câmp, la ieşirea din oraşul Galaţi 

Mai multe - Galaţi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite