Cum a descântat-o un român de 30.000 de euro pe o italiancă: „Eşti blestemată. Tatăl tău va muri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Romania TV
FOTO Romania TV

Un român de 32 de ani a convins o femeie din Italia că este blestemată şi i-a luat 30.000 de euro pentru un descântec. Bărbatul a ajuns în faţa judecătorilor pe 10 noiembrie, iar acum îşi aşteaptă sentinţa. El este cunoscut cu antecedente penale.

Potrivit publicaţiei La Nuova Sardegna,  un român de 32 de ani, Vali Darius Rostaş, i-a spus unei femei din Italia că suferă de un blestem şi trebuie neapărat să-i facă descântece, astfel încât să scape de influenţele malefice şi să poată reveni la o viaţă normală.

Avocatul femeii a povestit, în faţa judecătorilor, că individul a cunoscut-o pe clienta lui la secţia de Primiri Urgenţe a unui spital din Sardinia, acolo unde el venise cu mama lui, care tocmai făcuse un infarct. După ce a schimbat câteva vorbe cu femeia, angajată a unităţii medicale, românul a convins-o că e blestemată şi a început imediat să-i ceară bani. 

A încercat să o şi violeze

„Dacă nu te eliberezi de spiritele malefice, tatăl tău va muri”, i-ar fi spus românul, potrivit sursei citate. 

Femeia, speriată că i s-ar putea întâmpla ceva rău, a acceptat să-i dea sumele cerute.

Magistraţii italieni au restituit dosarul procurorilor, astfel încât să fie schimbată încadrarea juridică din şantaj în, cel mai probabil, înşelăciune. Procurorul de caz a precizat că „nu a fost şantaj, ci mai degrabă o fraudă” şi a cerut o pedeapsă de un an şi şase luni de închisoare pentru bărbatul de 32 de ani.

Bărbatul a scăpat şi de acuzaţia de agresiune sexuală, după ce victima povestise că, la un moment dat, atunci când a fost în casa lui pentru a-i înmâna sumele cerute, ar fi încercat să o violeze. De cinci ori i-a dat femeia bani românului, înainte de a realiza că este victima unei înşelăciuni. Abia atunci s-a decis să apeleze la poliţie.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Descântece de boală la români: „Tu, boală/ Pleacă, nu mai sta/ Peste mări, peste ţări, peste oceane“. Cum îi combat medicii pe vraci

Istoria vrăjilor şi descântecelor de boală. Medic: „N-ai cum să te vindeci de cancer cu trei vorbe bolborosite de o babă!“

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite