Crăiasa Zăpezilor dă startul poveştilor de iarnă, la Teatrul Gulliver. „Domnule, ăsta nu mai e teatru; este cinematograf!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminica aceasta, odată cu începerea anotimpului de iarnă, Teatrul Gulliver a programat povestea „Crăiasa zăpezilor”, un spectacol cu fulgi de nea, urşi polari, reni, pinguini şi alte făpturi lapone.

De la ora 10,30, toţi copiii de peste 3 ani sunt aşteptaţi  la încântătoarea poveste clasică a lui H. Ch. Andersen, îmbrăcată în haine moderne de regizorul Cristian Pepino şi regretata scenografă Cristina Pepino. Atât de moderne, încât autorul muzicii spectacolului, compozitorul Dan Bălan, a declarat, la premieră: „Domnule, ăsta nu mai e teatru; este cinematograf!”

Într-adevăr, adăugând mijloacelor tehnice contemporane şi coloana sonoră, „Crăiasa zăpezilor” este o realizare care duce mai departe expresia teatrului de animaţie, dar rămâne, în acelaşi timp, un text adorabil de copilăresc.

Pe scenă vor urca actorii Vlad Ajder / Andrei Dombrovschi, Gina Geru, Adina Ariton, Nicole Lungu şi Marian Sterian, care vor da viaţă personajelor din poveste. Biletele on-line se pot cumpăra de pe site-ul teatrului, www.teatrul-gulliver.ro sau de la casa de bilete, doar în dimineaţa spectacolului, cu jumătate de oră înainte de începerea acestuia. Preţul biletelor este de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.

Până la finalul anului, iubitorii spectacolelor de la Gulliver, vor mai putea vedea „Povestea de Crăciun” şi “De mână cu tine”, montări foarte îndrăgite de cei mici.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite