Coronavirusul, căutat cu Poliţia. La Galaţi, microbuzele şi maşinile cu numere străine sunt oprite la control

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Măsura a fost dispusă de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi se aplică pe termen nelimitat, începând de luni, 24 februarie. Ca măsură de prevenţie, poliţiştii rutieri poartă măşti şi mănuşi de protecţie.

Poliţia Rutieră a instituit, începând de luni, 24 februarie 2020, filtre la intrările în Galaţi (DN 25 - Şendreni) şi în Tecuci, ca măsură de prevenire a răspândirii coronavirusului. Decizia a fost luată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Sunt oprite şi verificate toate autoturismele cu numere străine, precum şi toate mijloacele de transport pentru persoane de şi peste 8+1 locuri.

Şoferii şi pasagerii sunt chestionaţi cu privire la locul de unde vin, destinaţia pe care o au, dacă se simt rău şi dacă ştiu ce au de făcut în cazul în care vin din ţări unde infecţia cu Covid 19 este confirmată, în special din Italia, inclusiv dacă ai tranzitat Italia.

Ca măsură de prevenţie, poliţiştii rutieri poartă măşti şi mănuşi de protecţie.

Filtrele Poliţiei Rutiere au fost instituite întrucât judeţul Galaţi are zeci de mii de cetăţeni plecaţi la muncă în Italia, iar curse din Galaţi spre mai multe oraşe din Italia şi retur sunt operate zilnic.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite