Continuă furturile din pădurile gălăţene. Tată şi fiu, surprinşi de poliţişti în timp ce se pregăteau să plece cu o căruţă plină cu lemne furate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 46 de ani şi un adolescent de 18 ani sunt cercetaţi pentru tăiere ilegală de arbori şi furt de material lemnos după ce un pădurar i-a surprins la furat lemne într-o pădure din localitatea Movileni şi a anunţat Poliţia.

Miercuri, 4 septembrie, poliţiştii secţiei 6 Poliţie Rurală Tecuci au fost sesizaţi de un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Tecuci cu privire la faptul că, în pădurea din comuna Movileni, două persoane necunoscute taie arbori şi îi încarcă într-o căruţă.

”Poliţiştii au mers imediat la faţa locului şi au identificat doi bărbaţi de 46 şi 18 ani, găsind totodată şi 8 trunchiuri de arbori esenţă salcâm şi ulm, care fuseseră tăiaţi”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Materialul lemnos a fost lăsat în custodia pădurarului din cadrul Cantonului 2 Movileni, Ocolul Silvic Tecuci. Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz pentru tăiere ilegală de arbori şi furt de material lemnos.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite