Confruntarea studenţilor! Începe a noua ediţie a Olimp-X

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anul acesta, celebra probă de căţărat pe Căminul H a fost înlocuită cu una la fel de spectaculoasă: traseu aplicativ, similar celor de la examenele de admitere de la liceele militare, acesta constând în alergat prin cauciucuri, târâş pe coate sau alergat viteză.

Liga Studenţilor din Universitatea “Dunărea de Jos” din Galaţi (L.S.G) în parteneriat cu Universitatea “Dunărea de Jos” Galaţi şi Casa de Cultură a Studenţilor Galaţi organizează în perioada 13-15 mai, evenimentul tradiţional ”LSG Olimp – X”, ce se află anul acesta la cea de a noua ediţie.

Proiectul în sine îşi propune să aducă în rândul studenţilor, sportul, ca principal factor de sănătate şi echilibru. Concomitent, manifestaţia constituie un mijloc de educare non-formală, ce pune în valoare munca în echipă, fair-play-ul şi spiritul de competiţie.

În prima zi, pe 13 mai, va avea loc competiţia de tenis de picior, între căminele studenţeşti „D” şi „H”, competiţie care va începe la ora 16.00. În acelaşi timp, între căminele studenţeşti „A” şi „B” va avea loc un turneu de tenis de masă (în cazul în care vremea va fi nefavorabilă, activitatea se va desfăşura în cantina studenţească nr. 2). Proba de foc a ediţiei din acest an va avea loc pe 14 mai, începând cu ora 16.00. Este vorba despre un traseu aplicativ, similar celor de la examenele de admitere de la liceele militare, acesta constând în alergat prin cauciucuri, târâş pe coate sau alergat viteză, competiţie care va avea loc pe Stadionul Portu Roşu. Olimp-X se va încheia joi, 15 mai, cu un concurs de PaintBall. Bătălia cu bile colorate va avea loc la Pădurea Gârboavele şi va începe la ora 13.00.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite