Concurs Naţional de Pescuit Sportiv pentru Nevăzători. Un copil de opt ani a luat marele premiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: CJ Galaţi
sursa: CJ Galaţi

Cea de-a patra ediţie a Concursului Naţional de Pescuit Sportiv pentru Nevăzători a avut loc joi, 29 iulie. Este singura competiţie de acest gen organizată în România pentru persoanele cu deficienţe de vedere.

La competiţia pescărească au participat 102 persoane, nevăzători şi însoţitorii acestora, din 24 de judeţe. Anul acesta, locul I a fost câştigat de un tânăr pescar din Galaţi, în vârstă de doar opt ani.

Dincolo de întrecerea pescărească, evenimentul înseamnă relaxare în aer liber, socializare şi voie bună. Consiliul Judeţean a asigurat cazarea, masa, transportul la baza de agrement şi premiile concursului.

La finalul competiţiei, toţi participanţii au avut parte de un prânz cu specific pescăresc, de la care nu a lipsit ciorba de peşte. 

„Continuăm astfel şi anul acesta un proiect de suflet pentru mine, care aduce atât de multă bucurie şi care înseamnă foarte mult pentru toţi cei care participă la această frumoasă competiţie pescărească  fost o mare bucurie pentru mine să mă reîntâlnesc cu cei care au participat şi în anii trecuţi la acest eveniment şi să le urez din suflet bun venit celor sosiţi pentru prima oară la Galaţi. E greu de descris în cuvinte emoţia pe care o am de fiecare dată când mă întâlnesc cu aceşti oameni extraordinari, care ne inspiră de fiecare dată şi ne dau curaj”, a transmis Costel Fotea, preşedintele CJ Galaţi.

concurs

sursa: CJ Galaţi

 Au fost premiate primele trei locuri, precum şi cel mai tânăr participant şi pescarul cu cea mai mare captură.

Competiţia a fost organizată de către Consiliul Judeţean şi Asociaţia Nevăzătorilor din România – filiala Galaţi.  

Vă recomandăm şi:  

Operaţiune complexă la Podul peste Dunăre. Japonezii vor monta cablurile principale pe o distanţă de 2 kilometri

Noi imagini cu podul suspendat de la Brăila, Golden Gate-ul de peste Dunăre. Se lucrează la drumurile de acces VIDEO

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite